İsmail-Ayşe Önük Ortaokulu

Telefon : 0 322 612 60 66
WEB https://ismailayseonuk.meb.k12.tr
Adres : Küçük Kırım Mah.Gazneli Mahmut Sk.No68 Ceyhan/ADANA
VİZYON : Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler oluşturması; Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme, Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek olan ve yön verebilen kişiler yetiştirme
MİSYON : Biz İsmail Ayşe Önük Ortaokulu olarak kişi hak ve özgürlüklerine saygılı zamanın önemini bilen geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen , emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı kendine güvenen hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek misyonundayız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında çeşitli spor ve atletizm dallarında 15 kupa çok sayıda plaket ve madalyalar kazanmıştır. Ayrıca 2013 SBS sonrası 93 öğrencimiz çeşitli Anadolu, Anadolu Öğretmen,Anadolu Sağlık Meslek Liselerini kazanmışlardır.

Saatler : 08:20-12:20 13:20-14:50
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ağırlıklı olarak doğu ve güneydoğudan göç etmiş ailelerin ikamet ettiği Küçük Kırım Mahallesi´nde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 40 km. İlçe merkezine uzaklık 0 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Badminton, Futbol, Güreş, Masa Tenisi, Satranç